12 Ocak 2021 Salı

daddy

daddy - ilk tanışma



 İşten daha yeni çıktım şimdi yurda gidiyorum. merhaba ben masal 17 yaşında daha reşit olmadan çalışmaya başlayan bir kızım, fazla masum olduğum söylenemez çünkü bekaretimi 1 yıl  önce barda tanıştığım birine vermiştim, ailem ben 11 yaşındayken trafik kazası yüzünden öldüler, bende 15 yaşında çalışmaya başladım aslında çalışmayı seviyorum hem kafam dağılıyor hem de para kazanıp ayaklarımın üzerinde duruyorum  zevkime çok düşkün biriyim her gün biriyle yatmasam da kendimi her zaman rahatlatırım. Yurdun önüne varmıştım aslında yurdu severim çünkü yurt müdürü beni çok sever.

Yurttan içeri girdiğimde yine herkes bana bakmaya başladı neden bakıyorsunuzki ne gerek var yanı üstümde crop ve şort vardı bakmaları gerekmezdi.

Neyse odama çıkıp üstümü değiştirdim yatağıma oturup kist okumaya başladım odaya birden tek arkadaşım selin geldi 

"Ne oldu nefes nefesesin" gerçekten nefes nefeseydi " Seni birisi evlat edinmek istiyormuş sen hayla burda kitap oku " neyyyy beni biri evlat mı edinmek istiyormuş " müdür seni odasına çağırıyor sende istersen adam seni alacakmış" haa adammış kesin yaşlı bir ayağı çukurda biridir.

"Tamam sen çık ben üstümü değiştirip geliyorum" tamam deyip odadan çıktı. Hemen üstüme ince bir etek onun üstüne büstiyer giyip müdürün odasına çıktım. 

Eğer beni alacak bu adamsa koşa koşa giderim bu adam seks tanrısı gibi.

"Hoş geldin masal bu selim bey" deyip önündeki adamı gösterdi adam bana elini uzatıp konuşmaya başladı.

"Ben selim 28 yaşındayım mühendisim şimdilik bu kadar bilsen yeter" deyip yerine oturdu hıh gıcıkmış.

"Merhaba efendim bende masal 16 yaşındayım" elimi sıkıp konuştu.

"Seni tanıyorum masal hem de her şeyini biliyorum" deyip göz kırptı. Ve müdür konuşmaya başladı.

"Masal sen git kıyafetlerini yazılar selim bey de seninle gelsin onun evinde yaşayacaksınız" selim konuşmaya başladı 

"Eşyalarını toplamasına gerek yok her şey evde var zaten" ıyi egolu şey sen şimdi görürsün 

"Sizinle yaşayacağımı nerden çıkardınız" ben konuşurken müdür odadan çıkmıştı odada sadece ikimiz kalmıştık.

"Bana hayır diyen bir kız şuana kadar görmedim küçüğüm" küçüğüm, bu laf çok hoşuma gitti.

"Peki siz nasıl isterseniz efendim" bana yaklaşıp konuşmaya başladı.

"Bana babacık de küçüğüm" owww daddy fantezisi haa severim.

"Peki babacığım" sexy bir şekilde fısıldayarak söylemiştim ve etkilendiğini biliyorum çünkü dudaklarını ısırmıştı.

"Bu kadar ateşli olma küçüğüm ama altımda ateşli olabilirsin" deyip piç smile attı peki babacığım oyun yeni başlıyor.

kurallar

Arabadan indiğimde gördüğüm ev ay pardon saray karşısında şok oldum, annem ve babam ölmeden önceki evimiz büyüktü ama bu kadar değildi zaten o eve de haciz gelmişti neyse.

"Burası hariiikaaa" bu halime gülüp konuşmaya başladı.

"Beğendiğine sevindim küçüğüm çünkü artık her zaman evde olacaksın" ne her zaman mı

"Nasıl her zaman evde olacağım ben anlamadım da" gerçekten anlamamıştım 

"Yanı küçüğüm artık derslere evde devam ediceksin bir tek benimle dışarı çıkacaksın" ama olmazkiiiii

"Neden benim arkadaşlarım var sana bağlı yaşayamam" ben böyle deyince sanki üzüldü gibi oldu ama toparladı 

"Hayır bana bağlı yaşamak zorundasın çünkü ben senin artık babanım ama baban olmam senin benim kızım olacağın anlamına gelmez küçüğüm" Ne kastettiğini anlamıştım ve uzatmadım 

"Peki babacığım sen nasıl istiyorsan öyle olsun" evet babacığım biraz zor durumda bırakalım seni hemen yanın yaklaşıp kucağına oturdum.

"Benim küçüğüm çok mu arsızmış bakalım" tabi ki babacığım

"Evet babacığım" deyip erkekliğine sürtünmeye başladım.

"Küçüğüm şimdi olmaz çok yorgunum" tabi ki de devam edecektim.

"Ama babacığım lütfen" deyip kucağına iyice yerleştim ve daha hızlı sürtünmeye başladım vee istediğime ulaştım.

"Ahh, küçüğüm devam et, ahh" evet böyle babacığım . Daha hızlı sürtünmeye başladım beni üstünden indirip yere oturttu ve eşortmanını çıkarmaya başladı hemen elini tutup ben çıkarmaya başladım.


"Ahh küçüğüm devam et, ahh evet böyle daha hızlı yala ahhh" diyip boşaldı evet babacığım beni hafife almamalısın. Ama beni kolumdan tutup bir odaya götürmeye başladı.

"Babacığım nereye gidiyoruuz" hayla konuşmuyordu sadece beni bir yere götürüyordu.

"Sana durmanı söyledim! Ama sen dinlemedin o yüzden ceza zamanı" işte şimdi bitmiştim.

daddy - annecikle tanışma vakti

Beni bir odaya götürmeye başladı içeri girdiğimizde sayamayacağım kadar sex aleti vardı. Kulağıma eğilip konuşmaya başladı.

"Benim az önce zevkten çıkardığım incelemeleri sen şimdi acıdan çıkarıcaksin küçüğüm anneciğin sana güzel bir ders verecek" ne?

"Annecik mi?" Diye sordum çünkü hiçbir şey anlamadım.

"Evet anneciğim küçüğüm emin ol seninle oynamaktan büyük bir zevk alıcak demi alev" bi tane kadın içeri girdiğinde bunun alev yani anneciğim olduğunu anlamıştım yanıma yaklaşık elini saçıma koydu ve konuşmaya başladı.

"Merhaba küçüğüm bugün seninle çok güzel eğlenicez aslında ben eğlencem sen ağlamakla meşgul olacaksın" deyip saçımı çekmeye başladı beni büyük demir bir aletin önüne oturttu aletin önünde silikon yarrak vardı anladığıma göre o ağıt çalışınca yarrak benim amıma girip çıkacak. Ah saçım çok acıyordu.

"Ahh bırak saçımı" ben böyle dediğimde daha fazla çekip aleti çalıştırmaya başladı.

"Kapa çeneni seni küçük sürtük şık acıdan çığlıklar atıp annecik diye bağıracaksın tamammi küçüğüm bana durmam için yalvaracaksın tamam mı?" Şuan çok korkuyorum aleti çalıştırmaya başlamıştı ve şimdiden canım çok acıyordu. Yalvarmaya başlamıştım.

"Ahh ahh, anneciğim canım çok açıyor lütfen dur lütfen ahhh" 

"Kapa çeneni seni küçük sürtük şimdi canın daha fazla acıyacak" dedi ve makinanın hızını arttırdı, göt deliğine küçük püsküllü bir şey soktu ve çalıştırdı bu çok acıtıyordu, ve beni kırbaçlamaya başlamıştı.

"Annecik lütfen dur lütfen çok acıyor" ben böyle deyince hahkaha atıp makineyi daha da hızlandırdı.

"Yalvar bana sürtük durmam için yalvar ama durmayacağım seni delirteceğim zevk almana izin vermeyeceğim  acı içinde kıvranacaksın altımda" şuan canım çok fena acıyordu hem ağlıyor hem bağırıyordum orgazm olmama çok az kalmıştı titreme başlıyordum.


"Ah anne annecik ahh geliyorum ahh" ben tam gelecekken iki aleti de durdurdu şuan beni sökmesi için ölesiye yalvara bilirdim.

"Ah seni minik sürtük tabikide boşalmiycaksin bu gece sana rahat yok" diyip çekmecen vibarektör(yazılışını bilmiyorum) aldı ve deliğine soktu şuan kesinlikle acı çekiyordum 

"Annecik lütfen dur yalvarırım dur" durmayıp önüne taktığı yarrağı vibarektörü çıkardığı deliğime soktu yaklaşık 30 santimdi ve ben nefes almalıysak durumdaydım. Hızlı gel gut yapmaya başladı bende kasılmaya ben tan boşalacağım sırada durdu.

"Evet küçüğüm birazcık böyle dur ve akıllan" diyip amıma küçük bir şey soktu ve çalıştırdı eline bir kumanda alıp dışarı çıktı o dışarı çıkar çıkmaz deliğimdeki şey daha da hızlandı ellerim bağlıydı ve deliğimdeki şey boşalmama izin vermiyordu kıvranmaya başladım.

ageplay süreci "MASALDAN"


Sabah uyandığımda bir beşiğin içinde olduğumu gördüm etrafıma bakımindığımda her yer pes pembe ve bir sürü oyuncu vardı ben oyuncakları severdim ama bunlar çok fazlaydı. Pes pembe kıyafetler vardı ve minicik etekler ama bunlar çok tatlıydı. Bir dakika benim ağzımda emzik vardı nasıl yani hemen altıma baktığımda bez ve zıbın vardı işte şimdi yandım.

"Benim küçük kızım uyanmış mı bakalım" diyerek babacığım geldi içeri.

"Benim bu halim ne neden altımda bez var" gülemeye başladı deli  heralde.

"Sen artık ageplay sürecindesin bebeğim tabi kurallar da var kahvaltı ettikten sonra onları da konuşacağız" ageplay o ne bunlar mı gerizekalı yoksa ben mi malım ben mal olmadığıma göre hem gerizekalı hem de tescilli deli.

"Kucağıma gel küçüğüm" kollarımı uzatıp kucağına almasını bekledim nedeni ise kokusu çok güzeldi yoksa niye bu tescilli delinin kucağına gidiyim demi yani.

"Afferin benim minik bebeğime bu arada küçüğüm annecik burda olmayacak biz seninle yanlısız bundan sonra" 

"Neden babacık" uzun süredir baba sevgisi görmediğim için bu bana çok iyi geliyordu.

"Dün senin canını çok acıtmış bende sen üzülme diye gönderdim" böyle deyince çok sevindim hemen kucağında zıplaya başladım ama sanırım zıplamamalıydım.

"Ahh masal ne yapiyosun küçüğüm" ne yaptım ki ben sanki dünden sonra o yaptığım herşeyi unutmuş minik bir çocukmuş gibi davranmak istiyordum hemen babama söyledim.

"Babacık ben minik bir çocuk olmak istiyorum" bu dediğime içten bir şekilde güldü ve konuşmaya başladı.

"Tabiki küçüğüm sen nasıl istersen senin isteklerin benim için çok önemli" 

"Teşekkür ederim babacığım" diyip tekrar zıplamaya başladım.

SELIMDEN(BABACIK)

Demekki benim benim küçük bebeğim bebek olmak istiyormuş benim için daha iyi olur ama benimki için hiç iyi olmadı hemen tuvalete gitmem gerekiyor.

ageplay 1.gün -

 SABAH "SELIMDEN"

Sabah uyandığımda yanimda güzeller güzeli bebeğim vardı fazla masum bu yaşında kadar çalışmış minik bebeğim şımartılmayi hak ediyordu hemde fazlasıyla ama ben ona bakabilcekmiyim?
Onun istediği her şeyi yapabilirim ama ona istediği sevgiyi verebilirmiyim tabiki veririm aq ben koskaca selimim bir sevgimi veremiycem allah allah tıch tıch neyse hemen kalkıp üstümü giyindim ve küçüğümü uyandırmaya başladım.

"Küçüğüm kalk artık öğlen olduu" dudaklarını büzüp hayır dedi ama ben o dudakları öperim. Dudaklarını öptüğümde kıpırdamaya başladı

"Ama babacık yaaaa neden öptünkiiii" yaaa dudaklara bak allahım yicem sanırım neyse kendine hakim ol selim
"Yapamadım babacığım" peki bakalım.

"Ben aşşağı inip geliyorum geldiğimde yapmış ol" owww nerdeyse ağlıycak benim küçüğüm yaa ama alışmak zorunda.

"Tamam babacığım" aşşağı inip bebeğime süt hazırlamaya başladım umarım beğenir. Yukarı çıktığımda bebeğimin ağladığını gördüm hemen yanına gittim.

"Noldu küçüğüm" 

"Yapamadım babacığim" 

"O zaman ceza vakti küçüğüm yat yatağa çıkar üstündekileri ve arkanı dön" 

"Tamam babacığım"

MASALDAN

Hemen babacığımın dediğini yaptım onu kızdırmak istemiyorum eline püskülü kırbaç gibi bişey aldı ve konuşmaya başladı.

"Şimdi küçüğüm Ben her vurduğunda özür dilerim babacığım diyeceksin Tamam mı bebeğim"

"Tamam babacığım" çok acıdı 

"kızım bu senin cezan alışsan ii olur" 

"özür dilerim, özür dilerim, özür dilerim..." canım çok acıyordu bir daha kesinlikle ne derse oldu bilsin ahhh çok acıor amaaa.

"afferin benim güzel kızıma bundan sonra babacık ne derse olucak demi"

"olucak babacığım" babacık aşşağı indikten sonra bende yataktan kalkıp babacığımın yanına indim.

"Babacık popom açıyor krem sürermisin?"

"Sürerim bebeğim" 

SELIMDEN

Masal yukarı çıkmaya başladığında peşinden gittim bende poposu açıyormuş benim güzelimin hemen yukarı çıkıp kremi aldım poposunu açıtığımda çok sert vurduğumu gördüm kıpkırmızı olmuş hemen kremi sürmeye başladım inliyordu ve beni zor durumda bırakıyordu ama dayanmak zorundayım.

"Tamam güzelim bitti kalk"

"Teşekkür ederim babacığım"

küçüğüm hastalandı

MASALDAN

Sabah kalktığımda babacığımın yanında olduğumu gördüm 1 hafta önce yaptığından sonra ona birazcık trip atmış olabilir tabi o da kendini affettirmek için bana çok güzel kıyafetler sipariş etmişti ve artık altıma bez takmıyordu veya beşikte yatırmıyordu sadece benimle bebek gibi ilgileniyor ne istersem yapıyordu bu daha çok hoşuma gidiyordu çünkü bebek olmak istemiyordum neyse.

Babam hayla uyuduğu için kasıklarına oturup yanaklarını öpmeye başladım uyanmasa gerekiyordu çünkü söz vermişti ilk yemek yiyip sonra dışarı çıkacaktık.

Kucağında zıplamaya başladım.

"Babacık kalk hadiii" kalkması için hem zıplıyor hem
de yanaklarını sıkıyordum.

"Masal küçü- ahh masal duur"

"Ne oldu babacığım canını mı yaktım" 

"Hayır bebeğim sadece yaramazlık yaptın" ne ama ben uslu bir bebeğim.

"Ben uslu bir bebeğim baba yaramazlık yapmam hıh" evet trip atma zamanıydı.

"Ama güzelim babacığının aletinin üzerinde zıpladın ve babacık tahrik oldu"

"Özür dilerim babacığım ben bilmiyordum"

"Sorun yok bebeğim ama şimdi babaciği rahatlatmamız gerekiyor demi" 

"Öylemi yapmamız gerekiyor babacığım" 

"Evet bebeğim şimdi babacık sana süt içiricek ama seninde yardım etmen lazim" 

"Tamam babacığım hadi süt içeliiim" ben böyle söylediģimde güldü ve üstünü çıkarmaya başladı ama hani süt içicektik?

SELİMDEN

Benim minik bebeğim süt içeceğini sanıyor aslında süt içicek ama babacık sütü neyse.

Üstümü çıkartıp bebeğimin yanına oturdum kollarından tutup önüme eğdim ve saçlarını ellerime doladım.

"Ne yazıcaz babacığım süt nerde" hayla süt diyo smndjddk
                    
"Bebeğim sen şimdi bu önündeki şeyi yalıycaksın ve süt gelicek tamamı bebeğim" 

"Tamam babaciğım" dilini ağletimin ucuna dediğdirdiyi an bana bir titreme geldi ama belli etmemeye çalıştım canını acıtmıycak bir şekilde şaçlarıni çekerek kafasını biraz daha hızlandırdım şuan çok kötüydüm ama boşalma sorunum olduğu için gelemiyordum bebeğim en güzel yeninde kafasını kaldırıp konuşmaya başladı.

"Babacık süt gelmiyor süt mü gitmiş acaba" kafasını hızla tutup ağletime bastırdım nefes alamıyordu ama benim gelmem lazımdı.

Yaklaşık bir dakikadir böyleydik ve masal kıpkırmızı olmuştu bacaklarıma vuruyor çıkarmam için yalvarıyordu bende gelmek üzeriydim zaten hemen sonra gelmiştim masalı bıraktığım gibi nefes almaya başladı biliyorum bana trip atıcak ama boşalmak zorundaydım ve boşaldım.

"Hıh küstüm ben sana bırak gidicem ben" 

"Hiç bir yere gidemezsin küçüğüm çünkü sana sürprizlerim var"
Sürprizlerim var diyince gözleri parladı ahh ahh keşke daha önce alsaydım seni.

"Gerçektenmiiii"

"Gerçekten bebeğim şimdi ben çıkıyorum sen üstünü giyiniyorsun ama bu kısa giyinme kıskanırım bende üstümü giyiniyorum ve cikiyoruz"

"Tamam babacığım"

MASALDAN

Babacığımın bana süprizi varmış ama nee neyse üstümü giyindim



Ve aşşağı indim babacığım da aşşagida beni bekliyordu çok yakışıklı olmuştu.

"Hadi babacığım çıkalım."

"Tamam güzelim ilk kahvaltıya gidicez ordan güzel kıyafetler alıcaz sonrada güzel güzel şeyler yapıcaz Tamam mı bebeğim"

"Tamam babacığım"

"Afferin bebeğime hadi çıkalım" dışarı çıktığımızda markasını bilmediğim bir araba vardı siyah mat bir araba aşık oldum diyebilirim. 

"Bebeğim birazdan kahvaltıya gidicez eğer çok erkek olursa diye şu arkadaki hırkayı yanına al bacaklarına örtersin" yine kıskançlığı tuttu djdjdjdjd.

"Tamam babacığım kiskanmaaa"

"Ne demek kıskanma ben karın kaslarımı açarak gezsem sen kiskanmiycakmisın" 

"Gezmezsin demii" diyi köpek yavrusu bakışlarımı attım tabi bana dayanamayıp kahkağa attı.

"Tamam tamam gezmem bak geldik hırkayı yanına al" göz devirdiğimi görünce bana öyle bir baktıki djdjdjdjd

"Tamam baba yaa"

"Aferin benim güzelime hadi in bakalım ama elimi bırakmak yok" offff.

"Tamam babacik" arabadan indiğimiz gibi vale yanımıza gelip arabanın anahtarını aldı ve bana göz kırptı. Tabiki babacığım hemen güzel bir bakış atmayı unutmadı sjsjjsjs.

"Bak bak nasıl göz kirpiyo yanında benim gibi biri var bide göz kirpiyo kertenkele götüne girsin emi" ben kahkaha atmaya başlayınca durup ellerini beline koydu.

"Ne gülüyosun be sana göz kırptı o yer elmasi"

"Yer elmasımı adamın boyu en az 1.80" dedim ama keşke demeseydim beni kucağına alıp içeri girdi.

"1.80 ha bide boyuna baktın yani senin yanında 1.98 birisi var ve sen o bücüremi bakiyosun"

"O zaman bende bücürüm benim boyum 1.57 ama daha uzun gosteriyorum demi" ben böyle diyince yine gülmeye başladı.

"Senin boyun 1.57 mi ben 1.40 falan sanıyodum" diyip beni içeri götürmeye başladı

"Yaaaa sensin 1.40 bırak beni küstüm ben sana" küstümmü gerçekten mi masal çok yaratıcısin.

Ben kendi kendime konuşurken bir tane kadın gelip siparişleri almaya başladı tabi babacığıma bakmanıza unutmadı sen şimdi görürsün.

"Sevgiliiiiimmm bu kadın neden sana göz kirptı" 

"Bilmiyorum sevgilim sürtüktür" kadın mosmor olmuştu ama ben içimden içimden kahkaha atıyordum.

"Babacık bu kadın sana niye göz kırptı haa" ben böyle konuşurken o kahkaha atıyordu.

"Sen benim kıskandın bakalım bak bak bide sevgilim diyo" 

" sevgilim değilsen beni niye öpüyorsun"

" Ben senin hem sevgilin hem babacığınım meleğim unutma tamammi senden başkasını sevmem ben"

"Gerçektenmiii"

"Gerçekten gülüm ama şimdi kahvaltı yapalım" kahvaltımız gelmişti ve yemeğe başlamıştık 

Ben gerçekten az önce babacığımımı kıskanmıştım ama kıskana bilirdim demi sonuçta o benim babacığım.

beyin fonksiyonları

SELIMDEN

Sabah uyandığımda yanimda melekler gibi uyuyan bir bebek bulmayı tabiki bekliyordum afferin bebeğime neyse.

Bu gün şirkete gitmem gerekiyor ama bebeğimi evde tek bırakamam o yüzden onuda yanıma alıcam.

"Güzelim uyan hadi" dudaklarını büzüp başını salladı.

"Hayır babacık" ah miniğim ah.

"Seni alışverişe götürürüm bebeğim"

"Olleey alış-veriş hadi gidelim babacık minik minik etekler alicaaaam" O etekleri dışarda giy de bende sana bakan adamların hepsini döviyim demi bebeğim.

"Tamam bebeğim alırız." Kıyamamki ben o 'na 

"Seni çok seviyorum babiiiiş" ah evet burda bağış var geçen gün eve alışveriş yaparken birinin babasına babiş dediğini duydu hemen babiş olduk babacığın ne günahı vardı allahım pardon ne günahı yoktu allahım.

"Ben seni çok seviyorum güzelim" kollarını uzattı onu almam için şimdi tam bir bebeğe benziyor acaba beşikte yatırmaya devammı etseydım ay yok canım daha neler.

"Şey babacık ben pizza yemek istiyorum" pizza pizza tabi yok sana pizza.

"Tamam güzelim pizza yiyelim yanında da kola içeriz" aferin selim iyice hanım köylü oldun sende yanimda kola içeriz diyiyorum birde 

"Seni çoooook seviyoruuum babiiiiş" ay sen böyle konuşacaksan biz herzaman pizza yeriz gülüm.

"Tamam güzelim bende seni çok seviyorum ama kalksanmı şimdii" 


"Tamam babiş kizmaaa" kucağıma gelip dudağı- neyyyyy dudağımımı öptü tamam sakın ola küçük selim abaza değilsin sen bir öpücüge gidemezsin ay bi daha öptü tamam küçük selim kalkabilirsin izin veriyorum.

"Kızım bu sevgiyi neye borçluyuz" ay bi daha öptü kalpten gidicem şimdi.

"Pizza ve kolaya borçluyuz babiş bi dakka babiş biz niye pizza ve kolaya borçluyuz yoksa onlar tefecimii" bu kız bu zekayla bu güne kadar zor yaşamış cidden yarabbim ben ne yedirip kaçırıyorum bu kıza.

"Evet kızım tefeci onlar"

"Hiiiih onları yiyelim o zaman pis onlar" doğru kız yiyelim pis onlar.

"Neyse masal güzelim hadi kalk bu gün dışarda kahvaltı yapalım boşuna kahvaltı hazırlanmakla uğraşmayalım"

"Kahvaltı hazırlamayı bimiyorum demiyorda" vazgeçtim bu kız çok zeki.

"Masal 10 dakikaya geliyorum üstünü giymiş ol" 

"Tamam be babiş"

MASALDAN


Babacık odadan çıktıktan sonra giyinmeye başladım ama bu gün soft giyinmek istiyorum.



Üstümü giyindikten sonra saçlarımı yapmaya başladım veee makyajjjj



Saçımı ve makyajımı yaptıktan sonra babacığımın gelmesini bekledim. Zaten o da hemen geldi hiç geç gelme zaten piskopat babiş.

"Hadi gidelim babiiiiiş" evet ben böyle konuşunca gözlerinin içi gülüyor çünkü masal farkı nihahahhh neyse kendime yükselmeyi bir kenara bırakıp babacığım kucağına atladım tabi üstümde etek olduğu için babiş hırladı ay hoşt köpek misin ayooool.

"Masal güzelim ne yapıyorsun bak benim küçük rahat değil" ne babişin birde küçük versiyonumu var ay başıma gelenleeeer.

"Ney babacık sende bir tanede küçük mü var" 

"Masal güzelim sen bu kafayla nasıl yaşadın" bende bilmiyorum valla.

"Neyse babacık hadi gidelim"   

"Tamam güzelim ama bu etek çok kısa değilmii" 

"Yoo babacık sen etek bakma körü olmuşsun gayet uzun" ney etek bakma körümü ciddi anlamda çok yaratıcısın masal.

"Masal güzelim sen sabah bişey de yemedin beyin fonksiyonların çalışmıyor heralde" hıı çok bilmiş.

"Çok konuşmada gidelim babiş" 

daddy - şirkette bir gün

Hemen evden çıkıp arabaya bindik.

"Babiiiş şirkete gidiyoruz demii"

"Evet şirkete gidiyoruz güzelim" oh be evde otur otur sıkıldım bir dakka ben evde oturmuyorumki ah yine çok zekiyim.

"Tamam babiiiiş" babiş göz devirip önüne döndün nasilda sınır oluyor adam olucaksın aslanım.

"Masal güzelim birtanem bak sakın iş yerinde bana babiş deme benimde bir karizmam var" karizması varmış karizmanı yesinler ama pardon ben yiyim boşver onları.

"Diyicem babiiiş" ve yine göz devirdi şaşı olucak babiş yeter djdjdjdjd.

"Tamam güzelim de bakalım" işte masal farkı nihahhah

"Babacık seninde böyle güzel sekreterlerin varmı" kahkaha atmaya başladı ne gülüyorsunki şimdi neden yani hıh mal.

"Benim asistanım erkek güzelim" hah erkekmiş tamam ney ya adam gayse ayyy.

"Babiş ya adam gayse hiç düşünmüyormuşun bunu hıh" 

"Adam evli güzelim" ne yani evli diye başka adamlara sarkamazmı.

"Iyi be babiş bu arada ne kadar kaldı be babiş" 

"Babiş kadar neyse 10 dk kaldı güzelim" 

"Babiş içeri girerken beni kucağına alsanaaaa nütfeeeen~ "

"Ahhh kalbim şöyle şeyler yapma tamam alırım kucağimaa" hihihuii tatlılıkla master yaptım olum ben havanız kime 

Lan mal kendi  kendine konuşmasana 

Hah sanane acaba iç ses

İyi be konuş kendi kendine gerizekalı

Sensin gerizekalı

Ben senin iç sesinim gerizekalı

Doğru lan iç sesim o benim neyse hadi bb iç ses

Bu kız harbi mal

Allahım kendi iç sesim bana düşman nereleri geldiiiik.

"Masal şirkete geldik hadii" ana şirkete gelmişiz vay anasını ben 100 yıl çalışsam bu şirketin kapısını alamam lan neyse zengin babişim var nihahahhh.

"Tamam babiş"

daddy - şirket

SELİMDEN

Şirkete girdiğimizde herkes yanımdaki minik kıza bakıyordu tabi bende buzlar prensinin yanında bir kız görsem bende bakarım.

Odama geldiğimizde masal hemen masanın önündeki koltuklara oturdu ve bana bakmaya başladı.

"Efendim bebeğim bişeymi istiyceksin" evet genelde birşey istiyceğinde yavru köpek gibi bakar.

"Babiiiş lolipop istiyorum, lütfen kolalı ve elmalı aldırırmısın ama uzun ve büyüklerden olsun lütfen?" Sorar gibi söylemişti izin istiyordu.

"Peki güzelim söylerim alırlar sana" hemen sandalyemin yanına gelip kucağıma oturdu.

"Teşekkür ederim babiiiş" 

"Teşekkür etme masal ben senin babanım tabiki alıcam" 

"Haklısın babiş alıcaksın o zaman bana limitsiz kredi kartını verirmisin lütfen alışveriş yapmak istiyorum" ahh yine o yavru köpek bakışları.

"Peki masal ama bi daha öyle bakma" yüzüme daha yaklaşıp yavru köpek gibi bakmaya devam etti.

"Böylemi babacığım" masal kalk kucağımdan lütfen.

"Evet masal öyle şimdi kalk kucağımdan bende işimi yapayım demi bebeģim" bana daha çok sokuldu.

"Hayır babacığım lütfen burda durayım çoook rahat" bakma şöyle be güzelim.

"Tamam masal ama çok kıpırdama" iyiki kıpırdama dedik be güzelim.

"Peki babiiş" 


MASALDAN

Babacığımın kucağı çok rahattı hiç inesin yok taşısın ah kapı çaldı kesin lolipoplarım.

"Geeel" içeri bir tane takım elbiseli yanında iki tane ayı gibi olan bir adam geldi kesin mafya djdjjddj.

"Ooo selim bu kucaģındaki yeni sürtüğünmü bana versene emin ol çok iyi bakarım" adam böyle söyleyince selim hızlıca ayağa kalktı tabi bende selime tutunmak zorunda kaldım.

"Düzgün konuş lan sen kimsinki ben kızımı sana veriyim" 

"Ama güzelmiş selim turnayı gözünden vurmuşsun" vee evet babacık yine sinirlendi.

"Korhan çık dışarı ortaklık iptal" aa babişin ortağıymış demekki.

"Peki selim ama emin ol çok güzel şeyler olucak" 

"S*ktir git şerefsiz" adam gülerek dışarı çıktı.

"Masal lütfen senden birşey istiycem" ne istiycekki.

"Peki babiş söyle" beni tutup önüne oturtturdu ah şimdi anladım 

"Lütfen güzelim ihtiyacım var" 

"Peki babacık" babacığımın pantolonunun fermuarını açıp penisini çıkardım ve üflemeye başladım küçük küçük öpücükler kondurup yüzüne bakıyordum yavaşça penisinin ucunu ağzıma aldım selim inleyip elini sandalyenin yanlarına koydu.

Yavaş yavaş aģzıma almaya başladım selim inleyip kendini aģzıma itiyordu ama ben yavaşça aģzıma alıp bekliyor gelgit yapmıyordum elini alıp kafama yavaşça bastırdı" ahh hızlı yap lütfen bebeģim" selimi onaylayıp biraz daha hızlı gelgit yapmaya başladım .

Elimle yavaşça okşayıp gelgit yapıyordum selim kafamı hızlı bir biçimde bastırmaya başladı elini durdurup kendim yalamaya devam ettim, şimdi daha hızlı gelgit yapıyordum selim boşalmak üzereyken ağzımdan çıkarıp kapıyı kitlemeye gittim selim inleyip boşalmak için kendine çekiyordu.

Yanına gidip yavaşça üstümü çıkarmaya başladım o benim için herşeyi yapıyorsa benimde babacığımı tatmin etmem gerekiyor.
Kıyafetlerimi çıkarma işlemim bittiği zaman selimin yanına gidip kucağına oturup sürtünmeye başladım.

"Ahh masal çok iyisin güzelim ahh" selimin inlemesini duyduktan sonra yavaşça penisini içime aldım. Yavaşça oturup kalkmaya başladım selim ellerini belime koyup kendine bastırmaya başladı.

Beni masaya domalır şekılde koyup arkama geçti, penisini deliğime konumlandırıp rekora gelgit yapmaya başladı bu sefer daha hızlı ve sertti."Ahh babacığım yavaş" selim durmayıp dahada hızlandı adama sinirini benden çıkartıyordu.

Bir süre daha gelgit yaptıktan sonra boşaldı ama ben boşalamamıştım masanın çekmecesinden küçük bir alet çıkarıp deliğime yolladı ve eline minik bir kumanda aldı.

"O kumandayı ne yapacaksın babacığım" sırıtıp kıyıya doğru yürüdü.

"Onu birazdan görüceksin toparlan 15 dakikaya geliyorum toplantıya sende benimle geliyorsun"

daddy - toplantı

MASALDAN

Toplantı salonuna girdiğimizde herkes ayağa kalktı içimde alet olduğu için yürümem zorlaşırken hemen boş yere oturdum babacığım da yerine oturunca toplantı başladı. Herkes kendi fikrini söyleyip konuşuyordu. Selim konuşmaya başlayınca sustular.

Selim konuşmayı bitirince eli cebine gitti kumandayı cebimden çıkarıp bir tuşuna bastı.

YAZARDAN


Küçüğün içinde hareket eden alet küçüğü epey zorluyordu ama babacığı küçüğün kıvranışlarını zevkle izliyordu. Büyük olan elini cebine atıp iki tuşuna bastı. Küçük olan yerinde daha çok kıvranıyordu sandalyesini büyüye yaklaştırıp konuşmaya başladı.

"Babacık lütfen durd- ah" küçüğün inlemesi üzerine tüm çalışanlar küçüğe dönmüştü. Çalışanlardan biri konuşmaya başladı"iyimisiniz efendim" "iyiyim sorun yok" küçük herkes işine devam ederken takara kıvranmaya başladı.

MASALDAN

Babacık kıvranmaya devam ediyordum babacık elini cebine götürüp üç yazan düğmeye bastı içimde sanki damarlı bir penis hareket ediyor gibi duvarlarım sarsılıyordu.

Elimi selimin penisine atıp yavaşça okşamaya başladım bana bakıp gözlerini büyüttü ve elini elimin üstüne koyup elimi çekmeye çalıştı ama ben kıvranıyorsam o da kıvranacak. Babacık konuşmaya başladı.

"Masal ne yapıyordu çek elini" "Hayır babacığım istemiyorum" babacığım ayağa kalkıp toplantının bittiğini söyledi.

"Masal en üst kata çık beni selim beyin ikinci odasına götürün de odaya gir üstünü çıkar yatağa uzan ve beni bekle buda anahtarı" 

"Tamam babacığım" salondan çıkıp asistanın yanına gittim. Bana selim beyin ikinci odasını göstermesi gerektiğini söyleyip onu takip etmeye başladım odanın önüne geldiğimizde asistan yanımdan ayrıldı ve ben odaya girdim.

Oha cidden oha siz şimdi anlamadınız burda maşallah her tür işkence aleti var. Neyse hemen üstümü çıkarıp yatağa uzandım. Ardan 10 dakika sonra babacık geldi.

"EVET güzelim başlıyoruz" yanıma gelip yatağına yanındaki çekmeceden kelepçeleri alıp ellerimi bağladı. Sonra dolaba gidip vibratör dildo ve bilmediğim şeyler çıkardı. Dildoyu alıp deliğimi hazırlamadan içime yolladı.

"Ahh babacık canım acıyoor" "sus güzelim bu daha hiç birşey" eline metal kemerli topu alıp aģzıma bağladı. Vibratorü çalıştık iple deliğinin üzerine güzel ve bağlayıp dildoyu çıkardı ve kendisi girdi.

"Beni deli ediyorsun masal" biliyorum babacık djdjdjdjd.
Yavaş yavaş gelgit yapıyordu acı ve zevk karışımı duygular hissediyordum.

"Ah babacık daha hızlı lütfen" tatlı noktamı bulduğu için gelmek üzereydim ama babam durdu be üzerime çıktı penisini ağzıma dayayıp gelgit yapmaya başladı ilk yavaş yavaş yaparken şimdi daha hızlı yapmaya başladı.

"Ah masak bebeģim çok iyisin" bacaklarına vurmaya başladım nefes alamıyordum ağzıma boşalınca altıma indi be deliğimi yalamaya başladı.

"Babacığına gel bebeģim" işin içine parmaklarınıda katınca boşaldım babacık kalkıp yanıma geldi.

"Çok iyiydin bebeģim" utandığım için selimin göğsüne yaslandım saçlarımı okşamaya başladı

"Hadi evimize gidelim bebeğim" " Peki babacıģım" kalkıp üstümüzü giyinmeye başladık. Ben giyindikten sonra babacık yanıma geldi ve dışarı çıktık.

Aşağı kata inince herkes bize bakıyordu tabi bende saçı başı daģılmis ter içinde aynı odadan çıkan iki insan görsem benden bakarım. Şirketten çıkıp arabaya bindik.

Yol boyunca hiç konuşmadık babacık yorgun görünüyordu tabi bende öyle. Eve geldiğimizde babacık beni alıp odamıza çıkardı ve banyoya girdik.

"Babacık beraber mi giricez" "EVET güzelim hemen banyo yapıp yatalım bu gün ikimizde çok yoruldum" " Tamam babiş" banyoya girdiğimizde babacık beni güzelce yıkadı, saçlarımı kuruttu ve güzelce giydirdi.

"Hadi güzelim güzelce uyuyalım ikimizde çok yorulduk" "Haklısın babacık dahi uyuyalım" babacık beni onaylayıp yatağa uzakta yanına uzanıp kafama göģüsüne koydum ve huzurla uyudum.

BİLİNMEYENDEN

Ah meleğim ne güzel uyuyorsun böyle ama artık selimin yanında deģil benim yanimda uyuyacaksın.

"Meleğimi alın kılına zarar gelirse hepinizi öldürürüm" beni onaylayı masalı aldılar selimin yanına gidip yüzüne baktım ona bakınca aklıma hep eski anılar geliyordu ama şimdi ona acıların en büyüğünü yaşatcam benden önce bebeğimi yetimhaneden al ak neymiş çok iyi öğrenceksin.

"Selimide alın bizim depoya götürün" "Tamam abi" hızlıca dışarı çıkıp masalın yanına arabaya bindim kafasını kucağıma koyup saçlarını okşamaya başladım o çok güzeldi bense çok pis ama beni sevicekti zorla sevmiycekti o zaten benim hem geçmişim hem geleceğimdi ben onsuz o bensiz olmaz.

Araba evin önüne geldiğinde meleğimi uyandırmadan yavaşça arabadan indirdim. Evin içine girdiğimizde meleğimi yukarı çıkarıp odasına götürdüm. Yatağına yatırıp üstünü örtüp odadan çıktım. Aşağı indiğimde bizimkiler salondaydı.

"Abi masalı aldık şimdi ne yapıcaz" "Beni sevmesini sağlıycaz ama zorla değil gerçekleri duyunca kendisi beni sevicek" "Abi sen bize anlatmadın olayları sizin selimle aranızda ne var" " Onu sorna öğrenceksiniz şuan tek amacımız masal beni sevsin ve selim acı çeksin" "peki abi" mutfağa gidip masalın yemesi için yemek yapmalarını söyledim.

Yukardan sesler gelmeye başlayınca direk masalın odasına gittim beni görünce gözleri gözlerime takıldı 5, 10 saniye bakıp bağırmaya başladı.

"Benim burda ne işim var neden kaçırdınız beni hem, hem ş-şey kimsin bana ç-çok tanıdık geliyorsun ama hatırlamıyorum" işte onunda geçmişi ve geleceği benim.

"Seni kaçırdım ama ben kötü birisi değilim emin ol buna şimdi bana inanmaya bilirsin ama selim tanıdığın gibi birisi değil o çok farklı birisi" " Hayır , hayır yalan söylüyorsun senin yanında durmak istemiyorum" " Masal ben seni çok seviyorum benim geçmişimde geleceğinde sensin lütfen bana güven lütfen" gözlerim dolmaya başlayınca masal bana sarıldı küçükkkende böyleydi kimsenin sağlamasına dayanamazdı.

"Tamam, tamam sana güvenmeye çalışıcam ama selim" "sana selimin gerçek yüzünü göstericem" "peki sana güveniyorum" eve hayla aynı benim meleğim kimseye kıyamaz ve saf.

"Ama ismin ne senin" işte en sakıncalı kısım ona gerçek ismimi söyleyemem " adım mert evet mert" bana garip ama hüzünlü bir şekilde baktı ama hüzünlü gözler elbet aşk bakan gözlere dönücek buna inanıyorum.

Yüzümü yüzüne yaklaştırıp konuşmaya başladım" seni seviyorum masal" "teşekkür ederim beni sevdiğin için mert" inanmıyo bana aslında bana değil ona seni seviyorum diyen kimseye inanmıyor.

bilinmeyen kim

MASALDAN

Sabah uyandığımda yine mertin yani bilinmeyenin evindeydim tabi gerçek ismi mert ise, gözleri çok tanıdık geliyordu ama çıkaramıyorum sanki bir okyanusta boğulurken birden birden biri bana nefes oluyor. Gibi bana çok yakın ama aynı zamanda çok uzak. Ne hissettiğimi bilmiyorum sanki Selimde olmayan birşey var onda ama bilmiyorum lanet olsunki onu anlayamıyorum.

Hazırlanıp kapıya doğru yürüdüm gece gelip uyandığımda hazırlanıp aşağı inmem gerektiğini söyledi. Aşağı indiğimde altı kişilik bir masa vardı mert en başta tanımadığım erkekler ise mertin sağ yani hariç her yere oturmuşlardı içlerinden biri varlığından haberdar olup konuşmaya başladı.

"Masal gelsene seni bekliyorduk kahvaltı yapmak için" konuşan mertin sol yanında oturan çocukdu. Yavaş adımlarla ilerleyip mertin sağ tarafındaki sandalyeye oturdum mert bana bakıp içten bir şekilde gülümsedi ve konuşmaya başladı.

"Günaydın masal" hayla gülümseyerek konuşuyordu. Masadaki herkesin bana bakmasından rahatsız olmuştum, mert bunu anladığı için hafifçe öksürdü herkes önüne dönünce konuşmaya başladım.

"Günaydın herkese" günaydın faslını geçtikten sonra herkes kahvaltısını yapmaya başladı. Masada garip ama güzel bir hava vardı sanki herkes pozitifmiş gibi. Mert arada sırada bana bakıyor ne kadar yemişim diye kontrol ediyordu.

"Mert tamam yiyorum işte kontrol edip durmasana utanıyorum" bana bakıp beni daha çok utandıracak bir şekilde gülümseyip kahkaha attı herkes ona katılıp gülerken bende somurtuyordum kollarımı çiçek şekilinde bağlayıp konuşmaya başladım.

"Banane ya küstüm ben sana hıh yemiycem işte banane" gülmeyi bırakıp bana bakmaya başladılar dudaklarımı büzdüğüm için çok komik duruyordum ve evet tekrar gülmeye başladılar utanmaktan nefret ediyorum ya yanaklarım kıp kırmızı oldu.

"Gidiyorum ben siz kendi kendinize gülersiniz" masadan kalıp üst kata odama koşmaya başladım mert kalktı ben peşimden gelmeye başladı. Odama girip kapıyı kapattım.

"Masal meleğim aç kapıyı bak biz sana tatlı olduğun için güldük hadi lütfen bak hem daha yemeğini yemedin hem bak kapıyı açarsan sana aldıģım çikolataları veririm" hemen kapıyı açıp yüzüne kötü kötü bakmaya başladım bu sefer küçük bir tebessüm edip saçlarımı okşadı.

Selimden daha güzel hissettiriyordu sanki tamamlanmışım gibi ama hislerim bana oyun oynuyor olabilir bu güne kadar selimle beraberdim ama şimdi ilk günden selimle olduģumundan daha mutluyum selim sanki bana seks objesi gibi bakıyordu son günlerde değişmişti ama şimdi çok değişik hissediyorum.

"Masal güzelim nereye daldın üç saatir sana sesleniyorum" ha ne nasıl anaa mertin kucağindayim koltukta oturuyoruz vay anasını.

SELİMDEN


Sırf ona inat neden kızı yetimanhaneden aldım ki, o benim için bir seks öbjesiyken nasıl ona aşık oldum ki ne gerek vardı, ama olanları öğrendikten sonra beni seçmiyceğine adım kadar eminim ama benim olması için herşeyi yapmam.

"Abi yerlerini bulduk burdan 4 saat uzaklıkta" evet şimdi tek yapmam gereken Masal in yanına gidip o adamın masala herşeyi anlatmasını engellemek ama masal ya tanıdıysa o adamı ya geçmişini hatırladıysa herşey daha karışık olucak.

"Tamam arabayı hazırlayın" beni onaylayıp dışarı çıktı bende selimsem masak benim olucak ona aşık olmamam gerekiyordu onu kullanıp atmam gerekiyordu Aahh lanet kafam.

Hemen ceketimi alıp dışarı çıktım, çıkar çıkmaz iki tane benim üç katım adamlar beni tutup bir arabaya götürmeye başladı ne kadar dirensemde bırakmıyorlardı bu o adamın işiyse değilse bende bir bok bilmiyorum.

MERTTEN(BİLİNMEYEN)

Şuan yanımda melekten farksız bir şekilde uyuyan minik bebeğim vardı küçükken ailesi öldüğünde büyüyüp bir iş adamı olup onu yanıma alıcağımı söylemiştim. O kadar güzelleşmişki aklım almıyor.

Beni bir şekilde hatırladığına eminim ama emin olmam lazım bu gün veya yarın elbet masalı almak için buraya gelicek ve o zaman görüşücez. Hıçbir zaman adaletsiz birisi olmadım buraya geldiğinde sadece konuşmasını istiycem kavga dövüş hiçbir şey olmıycak ama benim meleğimi kendi zaafları için kullandığını meleğim öğrenip tek bir göz yaşı dökerse bu dünyayı ona dar ederim.

"Mert ben acıktım ne zaman yemek yicez" ahh keşke gerçek ismimi senin ağzından duyabilsem.

"Birazdan hazır olur masal sen istersen bir yukarı çık elini yüzünü yıka bende senin için hatırlattığım şeyleri getiriyim" beni onaylayıp yukarı çıktı dün onun için hazılattığım pasta kurabiye gibi şeyleri masaya yerleştirip yardımcı kadının yaptığı kremalı italyan makarnasını tabağa koyup odaya götürdüm belki film izleyerek yemek hoşuna gidebilir. Harry potter'ı açıp üzerinde slytherin logosu olan battaniye yi çıkarıp koltuğa koydum yemeğini yedikten sonra onun için aldığım harry potter eşyalarını verebilirim.

"Ohh o kadar duydumki pasta bile yiyemem" evet tam iki tabak makarna yemişti, tabiki aptal aşıklar gibi onu izlemedim yani birzcık izlemiş olabilirim yani ufacık

"Masal ben sana çok sevdiğin bazı şeylerden aldım üst katta odanda dahi git onlara bak bende işlerimi halledeyim olur,u meleğim" beni onaylayıp yukarı çıktı bende odama çıkıp kapan işlerimi halletmeye başladım.

Kısa bir zaman sonra masal gelip boynuma atlamış ve nerdeyse yüz kere teşekkür etmişti teşekkür etmemesini söylesemde anlamamıştı. Şimdi ne mi yapıyoruz salonda masal ben ve arkadaşlarım kahkahalara malfoyun yaptığı aptallikları izliyoruz.

SELIMDEN

Şaşırdığım şekilde o adamın adamları değildi iki pataklayıp bırakmışlardı şimdi ise nerdeyse masal in olduğu eve varmak üzereydik gidince ne konuşacağım hakkında hiçbir fikrim yoktu.

Şuan içerde masal in karşısında başım eğik bir şekilde oturuyordum o adam yani masala söylediği üzere ismi mert olan adamda koltukta oturmuş sırıtarak bizi bakıyordu yerinden doğrulup konuşmaya başladı.

"Senmi masala anlatırsın yoksa benmi anlatıyım" birimiz anlatmak zorundaydı anlatmaya başladım.

"Geçen yıl Nisan, ayından biz bir iş için bir araya geldik kimseye yüzünü göstermeden adını söylemeden içeri girdi en soylu mafyalardan biriydi tek fark o iyi ben kötü olandım bana senin hakkında konuştu seni almak istiyen bir tane mafya vardı bu mafyada mertin amcası yani geçen gün ofisime gelen adamdı adam seni tanımıyor gibi yaptı bunun sebebi ise seni kaçırıp kendini iyi bir şekilde sana tanıtcaktı benim seni yetimhaneden alma sebebim hem kendime bir seks objesi arıyordum hemde onlar seni almak istedikleri için seni onlara karşı kullanacaktım masal ben özür dilerim ama sana aşık oldum"

MASALDAN

Ne diyeceğimi bilemiyordum sadece kırılmıştım ona ama farklı birşeydi bu ona karşı çok birşey hissetmiyordum zaten. Ayağa kalkıp Selimin yanına gittim ilk başta yüzüne baktım sonrada kapıya doğru yürüyüp çıkmasını söyledim yüzüme baktı gözleri dolu doluydu ama yapicak birşey yoktu. Dışarı çiktıģında kapıyı kapatıp mertin yanına gidip sarıldım kafamı omzuna bastırıp saçlarımı okşamaya başladı.

Kafamı kaldırıp yüzüne baktım bir çok duygu barındırıyordu sevgi, hüzün, kırgınlık ve kızgınlık.

"Sen bana kim olduģunu anlatcakmisin?

------------------------------------

Devamı gelecek....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Âşk-ı Ebedi

Ciğerlerim sadece bir nefes için bana yalvarırken ben koşmaya devam ettim. Babam gireceği toplantı için gerekli olan dosyasını unutmuştu. As...